Twój koszyk jest pusty.

Jeśli próbujesz dodać coś do swojego koszyka, ale wciąż pozostaje on pusty, być może korzystasz z przeglądarki bez włączonych plików cookie. Aby uzyskać informacje na temat naszych zasad dotyczących plików cookie, kliknij tutaj. Uwaga: po opuszczeniu naszej strony, zawartość koszyka zostanie zapisana przez krótki okres.

Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy, skontaktuj się z naszym zespołem obsługi klienta.

0
Twój koszyk
9 WARWICK ROAD, KENILWORTH CV8 1HD, Wielka Brytania

Opinie klientów

Doceniamy opinie naszych klientów i uwielbiamy wysłuchiwać opinii użytkowników dotyczące zakupionych przedmiotów, a także wszelkich problemów, które mogli napotkać. Możesz także zobaczyć setki niezależnych opinii w internecie. Poniżej znajdują się tysiące opinii produktów, które otrzymaliśmy od zadowolonych klientów!

Kliknij poniżej na dowolny tytuł opinii, aby wyświetlić wszystkie opinie dla tego produktu.

1 2 3 4 5 6 Next
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena

zaopiniowany 27/11/2022

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
4 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Bought this mesh mondaine bracelet as a replacement for the previous leather strap. Utterly delighted. Easy to remove the old one and install the new one.

East efficient service and postage. Would use again; and recommend to others

zaopiniowany 26/11/2022

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
First time using FCW and the delivery on the item was off the scale.the watch was fine but the reason ill be using FCW again is delivery

zaopiniowany 26/11/2022

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
The watch is a gift for Christmas but it looks beautiful and I’m sure the recipient will be over the moon.Great delivery and packaging.I would absolutely recommend First Class Watches

zaopiniowany 26/11/2022

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
1 Quality
1 Value
5 Ease of use
5 Style
1
Ogólna ocena
I had the watch approx 24hrs, in this time it gained 20mins. In other words a faulty watch not what I expected from a Seiko Sport 5 Red Special Edition. It is now on the way back to First Class Watches and I hope they honor thier money back promise guarantee.

zaopiniowany 26/11/2022

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
I buy a lot of watches. My luminox watch is fantastic. All Well packaged and was kept upto date on my purchase.

zaopiniowany 26/11/2022

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Bought this for a Christmas present. Great range of chArms. Found just the one I was looking for. Excellent communication and delivery service

zaopiniowany 26/11/2022

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
The scan watch horizon in blue was bought as a Christmas present for myself. So as yet haven't been able to take the watch out the box which is very frustrating as it looks amazing. I look forward to Christmas day with anticipation and will be able to give a proper review then. However very impressed with the customer service of First class watches. The watch arrived within the stated delivery times and postage was free using special delivery by Royal Mail which was very generous. First class watches kept me well informed right through the process. Very impressed and would highly recommend.

zaopiniowany 26/11/2022

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
4 Style
5
Ogólna ocena
The watch arrived on time, looks of good quality and tick all the boxes for me. I am a returning customer, and I am very happy with your service. I have always used Seiko automatic watches and they are very reliable. My last watch which I bought from you lasted 12 years without any problem. That speaks for itself!
A happy customer.

zaopiniowany 26/11/2022

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Bought 2 Tommy Hilfeger watches for my sons for Christmas, great prices and quality. Next day delivery, great communication. Excellent choice of watches on website, will definitely be using again.

zaopiniowany 26/11/2022

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
1 2 3 4 5 6 Next
Zobacz tę stronę na naszych innych stronach:
UZYSKAJ 10% ZNIŻKI
Twoje pierwsze zamówienie u nas!
Oficjalny sprzedawca na terenie Wielkiej Brytanii - Szybka międzynarodowa przesyłka
BEZPŁATNE DOPASOWANIE BRANSOLETKI ZEGARKA

Kod skopiowany do schowka!

Skopiuj kod rabatowy.

Wyłączone edycje limitowane i niektóre marki
Nie dotyczy żadnej innej oferty
Zobacz politykę prywatności, aby dowiedzieć się, w jaki sposób dane będą wykorzystywane

Kliknij tutaj, aby kontynuować zakupy
10% zniżki x
Chat
Chat
Czat na żywo