Twój koszyk jest pusty.

Jeśli próbujesz dodać coś do swojego koszyka, ale wciąż pozostaje on pusty, być może korzystasz z przeglądarki bez włączonych plików cookie. Aby uzyskać informacje na temat naszych zasad dotyczących plików cookie, kliknij tutaj. Uwaga: po opuszczeniu naszej strony, zawartość koszyka zostanie zapisana przez krótki okres.

Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy, skontaktuj się z naszym zespołem obsługi klienta.

0
Twój koszyk
Używamy plików cookie, aby zapewnić jak najlepsze wrażenia podczas zakupów. To pozwala nam personalizować, ulepszać i monitorować nasze usługi. Możesz zablokować te pliki cookie za pomocą ustawień przeglądarki w dowolnym momencie.
9 WARWICK ROAD, KENILWORTH CV8 1HD, Wielka Brytania

Opinie klientów

Doceniamy opinie naszych klientów i uwielbiamy wysłuchiwać opinii użytkowników dotyczące zakupionych przedmiotów, a także wszelkich problemów, które mogli napotkać. Możesz także zobaczyć setki niezależnych opinii w internecie. Poniżej znajdują się tysiące opinii produktów, które otrzymaliśmy od zadowolonych klientów!

Kliknij poniżej na dowolny tytuł opinii, aby wyświetlić wszystkie opinie dla tego produktu.

1 2 3 4 5 6 Next
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
I had a fantastic watch purchase with First Class Watches, they matched and beat a lower price I found, the payment and delivery was faultless. A first class service.

zaopiniowany 13/10/2019

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Great product. Great website.

zaopiniowany 12/10/2019

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Great service and fast delivery. The watch, Seiko 5 Suits, is perfect and can't fault it at all.

zaopiniowany 12/10/2019

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
4 Value
5 Ease of use
4 Style
5
Ogólna ocena
Lovely watch which delivered on my two main criteria:

Slimline
Clear face

Good quality and could not be more pleased.

zaopiniowany 12/10/2019

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Customer service was exceptional Roland sorted out my order in the most efficient effective manner. Delivery next day well packaged and the quality of the goods top class. Will most certainly be purchasing again

zaopiniowany 12/10/2019

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Website, easy to use with a great selection of watches. Prices are very reasonable and delivery was very quick so no waiting around or chasing up.
The watch I purchased is a gift so not currently in use but I have had a good look over the watch and can say I am very satisfied with the presentation of the packaging and quality of the watch.

zaopiniowany 11/10/2019

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Better than I imagined. I've had an Oris since 1993 which is a great watch. This one? Beautiful. The presentation box is excellent and great quality. The watch itself is very well crafted with great attention to detail. The service and updates regarding delivery from FCW were fantastic. Thanks.

zaopiniowany 11/10/2019

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Beautiful watch, quick delivery and amazing customer service. Thank you so much, I’m sure my fiancé will love his Christmas present!

zaopiniowany 11/10/2019

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena

zaopiniowany 11/10/2019

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
3 Value
5 Ease of use
3 Style
5
Ogólna ocena
Having tried alternative charges which failed after few weeks brought this Garmin original.
Found the product good so far, the service was extremely fast and informative throughout.

zaopiniowany 10/10/2019

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
1 2 3 4 5 6 Next
Zobacz tę stronę na naszych innych stronach:
UZYSKAJ 5% ZNIŻKI
Twoje pierwsze zamówienie u nas!
Oficjalny sprzedawca na terenie Wielkiej Brytanii - Szybka międzynarodowa przesyłka
BEZPŁATNE DOPASOWANIE BRANSOLETKI ZEGARKA

Kod skopiowany do schowka!

Skopiuj kod rabatowy.

Nie ważne z żadną inną ofertą

Kliknij tutaj, aby kontynuować zakupy
5% zniżki x