Twój koszyk jest pusty.

Jeśli próbujesz dodać coś do swojego koszyka, ale wciąż pozostaje on pusty, być może korzystasz z przeglądarki bez włączonych plików cookie. Aby uzyskać informacje na temat naszych zasad dotyczących plików cookie, kliknij tutaj. Uwaga: po opuszczeniu naszej strony, zawartość koszyka zostanie zapisana przez krótki okres.

Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy, skontaktuj się z naszym zespołem obsługi klienta.

0
Twój koszyk
Używamy plików cookie, aby zapewnić jak najlepsze wrażenia podczas zakupów. To pozwala nam personalizować, ulepszać i monitorować nasze usługi. Możesz zablokować te pliki cookie za pomocą ustawień przeglądarki w dowolnym momencie.
9 WARWICK ROAD, KENILWORTH CV8 1HD, Wielka Brytania

Opinie klientów

Doceniamy opinie naszych klientów i uwielbiamy wysłuchiwać opinii użytkowników dotyczące zakupionych przedmiotów, a także wszelkich problemów, które mogli napotkać. Możesz także zobaczyć setki niezależnych opinii w internecie. Poniżej znajdują się tysiące opinii produktów, które otrzymaliśmy od zadowolonych klientów!

Kliknij poniżej na dowolny tytuł opinii, aby wyświetlić wszystkie opinie dla tego produktu.

1 2 3 4 5 6 Next
4 Quality
5 Value
4 Ease of use
4 Style
4
Ogólna ocena
Purchased the Radley smart watch - very good price and quick service. Never used first class before but would again. Have managed to set up the watch and link to iPhone very easily & am not a Techie person. So far so good. The strap quality is average - its the only thing that's a bit disappointing. The watch is very pretty and doesn't look like a smart watch!

zaopiniowany 16/01/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Fantastic service, delivered promptly, watch is perfect, bracelet adjustment was spot on.... very pleased, thank you

zaopiniowany 16/01/2021

5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
My new Seiko watch is the best watch I have ever bought I have only ever worn a Seiko watch because they are the best

zaopiniowany 16/01/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
very quick delivery,watch strap is great i love it.

zaopiniowany 15/01/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
I ordered a bracelet which was delayed longer than expected. As I needed it for a friends birthday I was at a loss as to what to do. Then I saw the 'make us an offer' offer and I was able to buy another bracelet which would have been way over my budget normally. It is beautiful and I am so pleased. It arrived within 48 hours too! Brilliant value and service. I will definitely look here again. Thank you.

zaopiniowany 15/01/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
4 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Excellent service, product as advertised. What more can you ask?.

zaopiniowany 15/01/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Good website, quick delivery, watch is great. Would use first class watches again.

zaopiniowany 15/01/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
I bought a Seiko Mini Turtle PADI from First Class Watches. They offered the best price for the watch and it arrived when they said it would. First Class indeed! The only thing that irritated me was the PayPal interest free Credit offer that did not deliver as promised. Anyway, I am happy with the service and experience otherwise.

zaopiniowany 15/01/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
4 Style
5
Ogólna ocena
Came across the website on a Google search. Glad I looked. Fabulous range of watches in the Sale and found the perfect Rotary for my wife. Excellent service began when I saw there was a bracelet adjustment service included and free delivery.
My wife loves her watch. Great service, first class indeed.

zaopiniowany 15/01/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Order Garmin instinct solar on Wednesday received it the next day before midday absolutely brilliant service. Purchased 5 watches from first class watches in the past and always arrive the next day. Bit of a watch nerd but the service as the advertised FIRST CLASS

zaopiniowany 15/01/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
1 2 3 4 5 6 Next
Zobacz tę stronę na naszych innych stronach:
UZYSKAJ 5% ZNIŻKI
Twoje pierwsze zamówienie u nas!
Oficjalny sprzedawca na terenie Wielkiej Brytanii - Szybka międzynarodowa przesyłka
BEZPŁATNE DOPASOWANIE BRANSOLETKI ZEGARKA

Kod skopiowany do schowka!

Skopiuj kod rabatowy.

Wyłączone edycje limitowane i niektóre marki
Nie dotyczy żadnej innej oferty

Kliknij tutaj, aby kontynuować zakupy
5% zniżki x
Chat
Chat
Czat na żywo
WhatsApp
Live Help