Twój koszyk jest pusty.

Jeśli próbujesz dodać coś do swojego koszyka, ale wciąż pozostaje on pusty, być może korzystasz z przeglądarki bez włączonych plików cookie. Aby uzyskać informacje na temat naszych zasad dotyczących plików cookie, kliknij tutaj. Uwaga: po opuszczeniu naszej strony, zawartość koszyka zostanie zapisana przez krótki okres.

Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy, skontaktuj się z naszym zespołem obsługi klienta.

0
Twój koszyk
Używamy plików cookie, aby zapewnić jak najlepsze wrażenia podczas zakupów. To pozwala nam personalizować, ulepszać i monitorować nasze usługi. Możesz zablokować te pliki cookie za pomocą ustawień przeglądarki w dowolnym momencie.
9 WARWICK ROAD, KENILWORTH CV8 1HD, Wielka Brytania

Opinie klientów

Doceniamy opinie naszych klientów i uwielbiamy wysłuchiwać opinii użytkowników dotyczące zakupionych przedmiotów, a także wszelkich problemów, które mogli napotkać. Możesz także zobaczyć setki niezależnych opinii w internecie. Poniżej znajdują się tysiące opinii produktów, które otrzymaliśmy od zadowolonych klientów!

Kliknij poniżej na dowolny tytuł opinii, aby wyświetlić wszystkie opinie dla tego produktu.

1 2 3 4 5 6 Next
4 Quality
5 Value
4 Ease of use
4 Style
5
Ogólna ocena
Needed a robust watch for work,had a budget,did the research,am delighted with my g-shock, basically just wanted a timepiece but got some nice extra features.

Thanks firstclassswatches great service

zaopiniowany 14/08/2020

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
4 Ease of use
4 Style
5
Ogólna ocena
Nice watch. Entry level sports watch. Seems accurate so far. Uses gps from the phone. The inly thing that i'm not keen in is the strap. It is a pain to put on, it's like you need 3 hands to do it. Will probably replace it soon if i can't find a better way to put it on.

zaopiniowany 13/08/2020

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Great service. Order dispatched the same day and delivered the next day. Very well packaged. Watch is great, i love it.

zaopiniowany 13/08/2020

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Lovely watch. Elegant yet suitable for every day wear.
Thank you !

zaopiniowany 13/08/2020

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
4 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Love my new watch...looking forward to testing it. Waiting for an additional tempered glass and we good to go.
Thanks 1stclasswatches.
Great customer service too.

zaopiniowany 13/08/2020

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena

zaopiniowany 13/08/2020

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
extremely pleased with my 9carat gold watch.i did a lot of research prior to making a decision
where to purchase from ,and first class watches was the final choice due to its excellent prices.
i would strongly recommend this company.

zaopiniowany 13/08/2020

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
4 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
The watch strap is built with the quality of which Garmin constantly produce and overall i am pleased with my purchase.
The only negative are the two strap loops which both have the small insert to secure the strap. The strap that came with my fenix 5 had one loop with and one without and was so much easier to fit.

zaopiniowany 13/08/2020

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Bought a few Chinese watch straps and took the plunge for the proper garmin one !
You can tell the difference straight away and know it will last so great purchase and a great service from First Class Watches !!

zaopiniowany 13/08/2020

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Always uneasy when ordering things of value on the internet especially as I had never heard of first class watches , happy to find the communication was prompt and I had the opportunity to negotiate a lower price , was more than happy with what I paid , the watch arrived well packaged and in a couple of days and adjusted to my wrist measurements free of charge ,
The watch is working well and all good so far ,
Would use again

zaopiniowany 13/08/2020

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
1 2 3 4 5 6 Next
Zobacz tę stronę na naszych innych stronach:
UZYSKAJ 5% ZNIŻKI
Twoje pierwsze zamówienie u nas!
Oficjalny sprzedawca na terenie Wielkiej Brytanii - Szybka międzynarodowa przesyłka
BEZPŁATNE DOPASOWANIE BRANSOLETKI ZEGARKA

Kod skopiowany do schowka!

Skopiuj kod rabatowy.

Nie ważne z żadną inną ofertą

Kliknij tutaj, aby kontynuować zakupy
5% zniżki x