Twój koszyk jest pusty.

Jeśli próbujesz dodać coś do swojego koszyka, ale wciąż pozostaje on pusty, być może korzystasz z przeglądarki bez włączonych plików cookie. Aby uzyskać informacje na temat naszych zasad dotyczących plików cookie, kliknij tutaj. Uwaga: po opuszczeniu naszej strony, zawartość koszyka zostanie zapisana przez krótki okres.

Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy, skontaktuj się z naszym zespołem obsługi klienta.

0
Twój koszyk
9 WARWICK ROAD, KENILWORTH CV8 1HD, Wielka Brytania

Opinie klientów

Doceniamy opinie naszych klientów i uwielbiamy wysłuchiwać opinii użytkowników dotyczące zakupionych przedmiotów, a także wszelkich problemów, które mogli napotkać. Możesz także zobaczyć setki niezależnych opinii w internecie. Poniżej znajdują się tysiące opinii produktów, które otrzymaliśmy od zadowolonych klientów!

Kliknij poniżej na dowolny tytuł opinii, aby wyświetlić wszystkie opinie dla tego produktu.

1 2 3 4 5 6 Next
5 Quality
4 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
My son got me of these watches and I thought he was going for overkill! I have a Suunto sports watch and have been a bit frustrated with the usability of it. I tried my sons watch and wow, what a difference, easy to see, easy to navigate, very good options.
Yes, there are features I’ll never use but those that I do are great

zaopiniowany 16/04/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
4 Value
5 Ease of use
5 Style
4
Ogólna ocena
Seiko presage sharp edge delivered promptly and safely. Am satisfied with the watch; unfortunately too many links removed from bracelet which is now too tight. Hope to get this corrected locally to save returning watch

zaopiniowany 16/04/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Over the moon with watch. Your service was 1st class, price, delivery speed brilliant. So glad I opted for your shop will use again and recommend to friends and family. thank you. mick.

zaopiniowany 15/04/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Very pleased with the coctail glass charm Thomas Sabo. Ordering process very straightforward. Delivered within 2 days. Could not ask for better service.

zaopiniowany 15/04/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Grey dial Seiko Tuna automatic.
Having searched the UK AD’s First Class Watches was the best price. The website was easy to navigate and the ordering process very smooth. I ordered after 4pm and the watch was delivered within 48 hours which was an excellent service. Very happy with the watch. I will definitely order from First Class Watches again.

zaopiniowany 15/04/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Hi the watch arrived on time & was exactly as described. Great service from start to finish very happy with the product

zaopiniowany 15/04/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Watch arrived on time, looks great, my second maurice lacroix and great quality, very pleased with it

zaopiniowany 15/04/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
I'm always a bit sceptical about buying online, however the service I received from First Class Watches has been nothing less than excellent, from start to finish. I'm really pleased with the purchase, the price was unbeatable and the watch arrived the following day via courier. Well done to the team at First Class Watches, first class service.

zaopiniowany 15/04/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
very good service. exellant product just as described .very happy with price , fair. would use company again!

zaopiniowany 15/04/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
After looking round for ages comparing prices for this watch some identical were over £400,I came this one which was excellently priced also got 10% off marked price,so watch only come to £260 mint saving plus watch came nxt day at half 8 am,do recommend very very happy,

zaopiniowany 15/04/2021

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
1 2 3 4 5 6 Next
Zobacz tę stronę na naszych innych stronach:
UZYSKAJ 10% ZNIŻKI
Twoje pierwsze zamówienie u nas!
Oficjalny sprzedawca na terenie Wielkiej Brytanii - Szybka międzynarodowa przesyłka
BEZPŁATNE DOPASOWANIE BRANSOLETKI ZEGARKA

Kod skopiowany do schowka!

Skopiuj kod rabatowy.

Wyłączone edycje limitowane i niektóre marki
Nie dotyczy żadnej innej oferty
Zobacz politykę prywatności, aby dowiedzieć się, w jaki sposób dane będą wykorzystywane

Kliknij tutaj, aby kontynuować zakupy
10% zniżki x
Chat
Chat
Czat na żywo
WhatsApp
Live Help