Twój koszyk jest pusty.

Jeśli próbujesz dodać coś do swojego koszyka, ale wciąż pozostaje on pusty, być może korzystasz z przeglądarki bez włączonych plików cookie. Aby uzyskać informacje na temat naszych zasad dotyczących plików cookie, kliknij tutaj. Uwaga: po opuszczeniu naszej strony, zawartość koszyka zostanie zapisana przez krótki okres.

Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy, skontaktuj się z naszym zespołem obsługi klienta.

0
Twój koszyk
9 WARWICK ROAD, KENILWORTH CV8 1HD, Wielka Brytania

Opinie klientów

Doceniamy opinie naszych klientów i uwielbiamy wysłuchiwać opinii użytkowników dotyczące zakupionych przedmiotów, a także wszelkich problemów, które mogli napotkać. Możesz także zobaczyć setki niezależnych opinii w internecie. Poniżej znajdują się tysiące opinii produktów, które otrzymaliśmy od zadowolonych klientów!

Kliknij poniżej na dowolny tytuł opinii, aby wyświetlić wszystkie opinie dla tego produktu.

1 2 3 4 5 6 Next
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena

zaopiniowany 02/03/2024

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Very fast delivery. I will shop again. Thank you

zaopiniowany 02/03/2024

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
I recently bought a Tissot Heritage Chronometer from First Class. It was quickly and safely delivered. The price was right. A happy customer.

zaopiniowany 02/03/2024

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Great service! I had ordered from another company before FCW and there was long delays and issues with the deposit payment. I eventually cancelled the order and ordered through FCW on a Friday and the watch arrived on the Tues! Also you could use the free gift voucher straight away so I got my self some lovely bits of jewellery. The watch is really lovely too I know my partner will really love it when I give this to him on our wedding day.

zaopiniowany 02/03/2024

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
I was looking for a positive display rangeman to go with my black version and saw the rangeman gw-9400y-1er,it looked ok on the Webb page so I thought I would give it a go,it looked better when I got it in the hand,the yellow hi lights added to the look of the watch without overpowering the overall design, another great watch for my small but growing collection of G-Shock.
Once again another great service from first class watches,top marks as always.

zaopiniowany 02/03/2024

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena

zaopiniowany 02/03/2024

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Admired for a few months then to my surprise, my wife bought it me for Christmas! Beautiful watch with stunning ice blue dial and eye-catching 316L stainless steel strap. Keeps much better time than my other automatic watch and with an impressive 80 hours of power in reserve, what’s not to love?

zaopiniowany 01/03/2024

5 Quality
5 Value
4 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Really pleased with the 16mm stainless steel Mondaine ladies watch strap that was hard to find. Looks smart, well built and a sensible price. Product arrived swiftly and well packaged. Thank you.

zaopiniowany 01/03/2024

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Ogólna ocena
Nice watch daughter loves it (8y/o). As others have said the watch face is small but appears to be a good size for her. The detail on the dial has instantly helped her become more confident in telling the time and the bright back light is a big hit. Overall v.happy child so happy parents.

zaopiniowany 01/03/2024

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
5 Quality
4 Value
4 Ease of use
4 Style
5
Ogólna ocena

zaopiniowany 01/03/2024

ZWERYFIKOWANY KLIENT PIERWSZEJ KLASY
1 2 3 4 5 6 Next
Zobacz tę stronę na naszych innych stronach:
UZYSKAJ 10% ZNIŻKI
Twoje pierwsze zamówienie u nas!
Oficjalny sprzedawca na terenie Wielkiej Brytanii - Szybka międzynarodowa przesyłka
BEZPŁATNE DOPASOWANIE BRANSOLETKI ZEGARKA

Kod skopiowany do schowka!

Skopiuj kod rabatowy.

Wyłączone edycje limitowane i niektóre marki
Nie dotyczy żadnej innej oferty
Zobacz politykę prywatności, aby dowiedzieć się, w jaki sposób dane będą wykorzystywane

Kliknij tutaj, aby kontynuować zakupy
10% zniżki x
Chat
Chat
Czat na żywo